Adobe Premier Pro Render alırken kapanıyor

ayçöreğ

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
10 dakikalık oyun videomu Adobe Premier Pro kullanarak boyutunu küçültüp render almaya çalışıyorum. Oyunlarda (R6, GTA 5) bilgisayarımda herhangi bir kapanma gibi bir problem yok. Ancak render almaya kaltığımda bilgisayarım kapanıyor. Sıcaklık değerleri 55-65 civarında. Render HDD'den HDD'ye kaydediliyor. MSI Afterburner programında işlemcimin 101 Watt çektiğini görüyorum.
Şöyle bir video da var.

Son düzenleme:
İşlemcinin overclok ayarlarını kaldırıp denermisin? Ben de 4-4.1 Ghz bandında OCCT,Prime 95 sorun yokken Cinebench başlatınca aynısını yaşamıştım.

İşlemcinin overclok ayarlarını kaldırıp denermisin? Ben de 4-4.1 Ghz bandında OCCT,Prime 95 sorun yokken Cinebench başlatınca aynısını yaşamıştım.
Evet BIOS ayarımı kaydedip fabrika ayarına çekip xmp'yi açıp bilgisayarı başlattım. Render alırken işlemci 86 watt civarı bir tüketimde bulundu stok değerlerinde. 10 dakikalık video 10 dakikada hazır hale geldi.

Voltaj yetmeme gibi bir durum olabilir, OC işinden pek anlamam şu an kendi bilgisayarımda sadece çarpanı 39 yaparak geri kalan her şeyi otomatik kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı