Adobe Premiere mi? Sony Vegas mı? Yoksa başka program mı?

hayaldeolan

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Adobe Premiere, Sony Vegas yazılımlarından ve herhangi bir sürümünden biri mi? Yoksa başka bir editleme programı mı ve sürümü mü?

Yazın bakalım neler çıkacak ortaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe Premiere kesinlikle. Uzmanlar bu konuda. Ayrıca Sony Vegas'ın ismi birkaç sene önce değişti, MAGIX Vegas oldu.

Adobe Premiere kesinlikle. Uzmanlar bu konuda. Ayrıca Sony Vegas'ın ismi birkaç sene önce değişti, MAGIX Vegas oldu.
Adobe premiere kullanıyorum, tavsiye ederim. Vegas bana aşırı karışık geliyor.
Teşekkürler. Bu editleme ile ilgili bir konu daha açacağım. Orada da görüşünüzü bildirebilir misiniz? Çünkü kullandığınız için bilgi sahibisiniz.
Başka cevaplar yok mu?

premier için çok fazla materyal mevcut,
kendisini sürekli güncelleyen bir yazılırm, After Effects ile bağlantılı çalışabilmeside cabası.

kendisini sürekli güncelleyen bir yazılırm, After Effects ile bağlantılı çalışabilmeside cabası.

Katılıyorum. Bildiğim kadarıyla Sony Vegas'ta mevcut olan tek plug-in Sapphire. Dışarıdan sadece preset, color pack gibi bileşenler indirebiliyorsunuz. Yukarıda da dediğim gibi uzun vadeli ve kaliteli işler için Premiere daha uygun bir tercih olacaktır.

Vegas'ta geçiş efekti gibi bileşenler çok hassasiyet istiyor ve ayar yapmak için yeni başlayan birine çok fazla efor sarfettiriyor. Eğer basit işler için kullanımı basit bir program arıyorsanız Premiere ve Sony Vegas yerine Filmora'yı tavsiye ederim. Movie Maker mantığında biraz Sony Vegas biraz Premiere ile harmanlanmış bir program diyebilirim Filmora için, kullanımı aşırı mı aşırı kolay.

Tavsiye için teşekkürler. Filmora'yı inceleyeceğim.
Sizden rica etsem bana o materyallerin adını söyleyebilme imkanınız var mı?

Arkadaşlar alıntı derken geçiş efektleri vs. gibi internet ortamından indirilebilen paketleri kastetmiş. Premiere Preset Pack vs. gibi aramalarla bu materyallere ulaşmanız mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…