Adobe Premiere OpenGL İle Export Alırken Düşük GPU Kullanımı

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5500
RX 6600
Meslek
filmmaker, youtube creator menager, music producer
Arkadaşlar selamlar. Adobe Premiere'den Export alırken İşlemci tam yükte fakat GPU %7-%9 arasında gidip geliyor. Video Encode ise %0'da.
Bu bir sorun mudur? Böyle mi olması gerekiyor?

394179

Yaptığınız video işlemi ekran kartını hiç kullanmıyor ve tüm işlemi işlemci yapıyor. İşlemcinizin marka ve modeli tam olarak nedir? AMD denetim masasında ekran kartını hangi uygulamaların kullanabileceği ile ilgili bir bölüm vardır muhtemelen. Ben Nvidia kullandığım için tam bilmiyorum.

Yaptığınız video işlemi ekran kartını hiç kullanmıyor ve tüm işlemi işlemci yapıyor. İşlemcinizin marka ve modeli tam olarak nedir? AMD denetim masasında ekran kartını hangi uygulamaların kullanabileceği ile ilgili bir bölüm vardır muhtemelen. Ben Nvidia kullandığım için tam bilmiyorum.
İ5 9400F İşlemci Mevcut.

Bu tamamen render alırken kullandığınız formatla alakalı bir durum. H264 H265(HVEC) işlemcilerin donanım hızlandırmasını kullanan video codec isimleridir. Premiere Pro kullanıyorsanız program CUDA çekirdeklerinden faydalanmak amacıyla video formatını AVI olarak seçecektir. Bunu değiştirmeden export alırsanız GPU'dan faydalanacaktır.

Fakat bu yöntemle video kalitesi düşüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı