B Berkay S. Hectopat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2015 #1 Ben bir kaç gün önce bilgisayarcıya format attırdım ve bu formattan önce adobe Premiere çalışıyordu fakat formattan sonra çalışmamaya başladı. Çok acil yardım lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2015
Ben bir kaç gün önce bilgisayarcıya format attırdım ve bu formattan önce adobe Premiere çalışıyordu fakat formattan sonra çalışmamaya başladı. Çok acil yardım lazım.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2015 #2 Programı baştan kurmayı denediniz mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Eylül 2015 #3 X64 kurulu olduğuna ve programın güncel olduğuna emin olun. Kısaca komple yazılımsal güncel olduğuna emin olun.
X64 kurulu olduğuna ve programın güncel olduğuna emin olun. Kısaca komple yazılımsal güncel olduğuna emin olun.