Adobe Premiere Pro render boyut sorunu

Makaleler
5
Daha fazla  
Hepinize merhabalar. Daha az önce Premiere Pro'da render alıyordum. Aldığım render 2.5 dakika olmasına rağmen 500 MB çıkıyor. Bu arada render formatı H.264 veya QuickTime, iyi akşamlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim kullandığım ayar hem kısa hem de kaliteli ama boyut konusunda nasıl bir sonuç çıkarırsınız emin değillim. Ama boyutu düşürmek için HandBrake: Open Source Video Transcoder programını kullanabilirsiniz.
Bizzat ben High quality 1080P yapıp use maximum render quality ve render at maxiumum render Quality'i seçip 20 megabitte renderlıyorum. Tavsiye ederim.
Gerektiği yerlerde bitrate ile oynayabilirsiniz sonuçta orjinal video 3 megabitse 20 megabitte renderlamanın hiçbir espirisi yok.

Ham dosyanın boyutu nedir? H. 264 YouTube ayarlarını denediniz mi?

Orijinalse program, Adobe Media Encoder da deneyebilirsin.

Hayır. Programım Crack. Ama yine de deneyebilirim.
Hocam benim kullandığım ayar hem kısa hem de kaliteli ama boyut konusunda nasıl bir sonuç çıkarırsınız emin değillim. Ama boyutu düşürmek için HandBrake: Open Source Video Transcoder programını kullanabilirsiniz.
Bizzat ben High quality 1080P yapıp use maximum render quality ve render at maxiumum render Quality'i seçip 20 megabitte renderlıyorum. Tavsiye ederim.
Gerektiği yerlerde bitrate ile oynayabilirsiniz sonuçta orjinal video 3 megabitse 20 megabitte renderlamanın hiçbir espirisi yok.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı