nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 5 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar Counter-Stireke: GO videoları çekiyorum. Kesme işleminde bir sıkıntı yok, ses konusunda sıkıntı yaşadım. Konuşma sesleri kesilsin, oyunun kendi sesleri kalsın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2020
Arkadaşlar Counter-Stireke: GO videoları çekiyorum. Kesme işleminde bir sıkıntı yok, ses konusunda sıkıntı yaşadım. Konuşma sesleri kesilsin, oyunun kendi sesleri kalsın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.508 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #2 Kendi sesiniz ve oyun sesleri tek dosyaya kaydediliyor ayrılabileceğini zannetmiyorum.
omergokyar Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videp İçerik Üreticisi 9 Nisan 2020 #3 Önünde mikserin yoksa ayırmak zor. Sesi cep telefonuna ya da kayıtçıya kaydedersen, oyunla birlikte senkronlayıp karıştırabilirsin.
Önünde mikserin yoksa ayırmak zor. Sesi cep telefonuna ya da kayıtçıya kaydedersen, oyunla birlikte senkronlayıp karıştırabilirsin.