sakulta21 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #1 Adobe Premiere Pro'ya AVI uzantılı bir video atıyorum, sesi geliyor fakat videonun görüntüsü donuk. Bazen de başka bir saniyesine tıkladığımda her şey donuyor. Bunun sorunu nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2020
Adobe Premiere Pro'ya AVI uzantılı bir video atıyorum, sesi geliyor fakat videonun görüntüsü donuk. Bazen de başka bir saniyesine tıkladığımda her şey donuyor. Bunun sorunu nedir acaba?
EFE REIS Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 Normal. Bendede oluyor. Video kasmıyor (Renderlayınca) ama Premiere Proda kasıyor.
sakulta21 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 EFE REIS dedi: Normal. Bende de oluyor. Video kasmıyor (renderlayınca) ama Premiere Pro'da kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende renderdan sonra kasıyordu. Çözümü bulamadım avı uzantısını bıraktım.
EFE REIS dedi: Normal. Bende de oluyor. Video kasmıyor (renderlayınca) ama Premiere Pro'da kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende renderdan sonra kasıyordu. Çözümü bulamadım avı uzantısını bıraktım.
EFE REIS Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #4 ArdaVarnali dedi: Bende renderdan sonra kasıyordu. Çözümü bulamadım avı uzantısını bıraktım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Renderlanan videomu kasıyor yoksa renderlandıktan sonra Premiere Pro mu kasıyor? Uzantısı MP4 mü?
ArdaVarnali dedi: Bende renderdan sonra kasıyordu. Çözümü bulamadım avı uzantısını bıraktım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Renderlanan videomu kasıyor yoksa renderlandıktan sonra Premiere Pro mu kasıyor? Uzantısı MP4 mü?
sakulta21 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #5 EFE REIS dedi: Anlamadım. Renderlanan videomu kasıyor yoksa renderlandıktan sonra Premiere Pro mu kasıyor? Uzantısı MP4 mü? Genişletmek için tıkla... Renderdan sonra çıkan video kasıyor ama sorun değil benim için kaç ay oldu avı yi bıraktım.
EFE REIS dedi: Anlamadım. Renderlanan videomu kasıyor yoksa renderlandıktan sonra Premiere Pro mu kasıyor? Uzantısı MP4 mü? Genişletmek için tıkla... Renderdan sonra çıkan video kasıyor ama sorun değil benim için kaç ay oldu avı yi bıraktım.