GncKerem Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:16'dan sonrasındaki gelen ritimle geçiş efektinin ismi nedir acaba? Ne zamandır arıyorum, bilen biri yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:16'dan sonrasındaki gelen ritimle geçiş efektinin ismi nedir acaba? Ne zamandır arıyorum, bilen biri yardım edebilir mi?
Çözüm S S Steve Rogers 13 Nisan 2021 Spunkram Pack'de hazırlıyorlar sanırım buna benzer bir şey. Ama AE'de, Premiere'de olacağını pek sanmıyorum.
Spunkram Pack'de hazırlıyorlar sanırım buna benzer bir şey. Ama AE'de, Premiere'de olacağını pek sanmıyorum.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #2 GncKerem dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:16'dan sonrasındaki gelen ritimle geçiş efektinin ismi nedir acaba? Ne zamandır arıyorum, bilen biri yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Premier Pro'da böyle bir geçiş yok plugin bu. Artı 0 Eksi
GncKerem dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:16'dan sonrasındaki gelen ritimle geçiş efektinin ismi nedir acaba? Ne zamandır arıyorum, bilen biri yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Premier Pro'da böyle bir geçiş yok plugin bu.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 13 Nisan 2021 #3 Spunkram Pack'de hazırlıyorlar sanırım buna benzer bir şey. Ama AE'de, Premiere'de olacağını pek sanmıyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Spunkram Pack'de hazırlıyorlar sanırım buna benzer bir şey. Ama AE'de, Premiere'de olacağını pek sanmıyorum.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 13 Nisan 2021 #4 Sanırsam camera shake ile yapılan bir efekt tam sallanırken geçiş oluyor. Artı 0 Eksi