Truckbuffer Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #11 Evet, var Az önce hardware'den software'a geçtim şimdi geri hardware'a geçemiyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.035 Makaleler 26 Çözümler 519 9 Aralık 2022 #12 Sizin sanırım sequence ayarlarında sıkıntı var. Ayrı bir sequence açıp videoyu tekrar ona atar mısınız? Böyle olmaması lazım.
Sizin sanırım sequence ayarlarında sıkıntı var. Ayrı bir sequence açıp videoyu tekrar ona atar mısınız? Böyle olmaması lazım.
Truckbuffer Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #13 Emir M. dedi: Preset kısmı yok mu hocam, şurası. Eki Görüntüle 1597598 Genişletmek için tıkla... burdan sectim adaptive high bitrate ama 30 a kadar çekemiyorum Emir M. dedi: Sizin sanırım sequence ayarlarında sıkıntı var. Ayrı bir sequence açıp videoyu tekrar ona atar mısınız? Böyle olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... ıı şey, onu nasıl yapıyoruz Yukarıda sequence'ye bastım şu anda ne yapmam gerek
Emir M. dedi: Preset kısmı yok mu hocam, şurası. Eki Görüntüle 1597598 Genişletmek için tıkla... burdan sectim adaptive high bitrate ama 30 a kadar çekemiyorum Emir M. dedi: Sizin sanırım sequence ayarlarında sıkıntı var. Ayrı bir sequence açıp videoyu tekrar ona atar mısınız? Böyle olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... ıı şey, onu nasıl yapıyoruz Yukarıda sequence'ye bastım şu anda ne yapmam gerek
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.035 Makaleler 26 Çözümler 519 9 Aralık 2022 #14 Sol üstten File -> New -> Sequence gelen pencereden AVCHD -> 1080P60 Böyle seçip oluşturun. Daha sonra Timeline'dan eski Sequence'a geçin, oradaki videoyu kopyalayıp yeni Sequence'a yapıştırın.
Sol üstten File -> New -> Sequence gelen pencereden AVCHD -> 1080P60 Böyle seçip oluşturun. Daha sonra Timeline'dan eski Sequence'a geçin, oradaki videoyu kopyalayıp yeni Sequence'a yapıştırın.
Truckbuffer Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #15 Tamamdır, sequence'yi yaptım şu anda render başlattım. Emir M. dedi: Sol üstten File -> New -> Sequence gelen pencereden AVCHD -> 1080P60 Eki Görüntüle 1597615 Böyle seçip oluşturun. Daha sonra Timeline'dan eski Sequence'a geçin, oradaki videoyu kopyalayıp yeni Sequence'a yapıştırın. Eki Görüntüle 1597616 Genişletmek için tıkla... Hocam şey sıkıntı çıkardı ya Block Dissolve kullanıyordum sorun cıkardı Efektler buga girmiş Son düzenleme: 9 Aralık 2022
Tamamdır, sequence'yi yaptım şu anda render başlattım. Emir M. dedi: Sol üstten File -> New -> Sequence gelen pencereden AVCHD -> 1080P60 Eki Görüntüle 1597615 Böyle seçip oluşturun. Daha sonra Timeline'dan eski Sequence'a geçin, oradaki videoyu kopyalayıp yeni Sequence'a yapıştırın. Eki Görüntüle 1597616 Genişletmek için tıkla... Hocam şey sıkıntı çıkardı ya Block Dissolve kullanıyordum sorun cıkardı Efektler buga girmiş