Adobe Premiere Pro'ya para vermeye değer mi?

759894

Centipat
Arkadaşlar selam YouTube'da içerik hazırlık Premiere Pro'nun ücretini biliyorsunuz malum, DaVinci Resolve işimi görür mü yoksa Premiere Pro satın mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında ne fark var iki programı kullandım ben pek bir fark göremedim YouTube'dan para kazanmaya başlayınca uygulamayı satın alayım mı?
Ne için kullandığına bağlı düz video birleştireceksen bir farkı yok. Premiere Pro daha profesyonel iş ve daha çok özelleştirme seçeneği veriyor.

https://www.itemsatis.com/profil/ogreshop.html Ben bu mağazadan 12 Aylık aldım kesinlikle almalısın süper bir şey, yaklaşık 7 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. İstersen 1 Aylık deneyebilirsin sonra ekleme yapabiliyorsun.

Ama çok pahalı be bir de daha önce Premier kullandım DaVinci'yle arasında pek görmedim

https://www.itemsatis.com/profil/ogreshop.html Ben bu mağazadan 12 Aylık aldım kesinlikle almalısın süper bir şey, yaklaşık 7 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. İstersen 1 Aylık deneyebilirsin sonra ekleme yapabiliyorsun.

Hem o attığınız siteler güvenilir gelmedi bana kart bilgilerimi vermek istemiyorum

😂 Kart bilgisi mi istedi? Günlük 120 bin+ ziyaretçi sayısı olan türkiyenin en büyük oyuncu mağazası senden kart bilgilerini istedi diye güvenmiyor musun? bu aynı şey gibi hepsiburada'dan birşey alacaktım ama kart bilgileri istedi.

Haklısınız hocam satın alım yapabilmek için kart numaranızı istiyorsa kesinlikle güvenmemelisiniz çünkü alışveriş yaparken kart bilgisi istemesi normal değildir ücretsiz olması lazım.

😂 Kart bilgisi mi istedi? Günlük 120 bin+ ziyaretçi sayısı olan Türkiye'nin en büyük oyuncu mağazası senden kart bilgilerini istedi diye güvenmiyor musun? Bu aynı şey gibi Hepsiburada'dan bir şey alacaktım ama kart bilgileri istedi.

Haklısınız hocam satın alım yapabilmek için kart numaranızı istiyorsa kesinlikle güvenmemelisiniz çünkü alışveriş yaparken kart bilgisi istemesi normal değildir ücretsiz olması lazım.

Hocam o attığınız site para vereceğime crackli kullanırım daha iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı