Çözüldü Adobe Premiere render süresi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qafsiel

Centipat
Premier'e Pro'da render sürem çok uzun burada ve birkaç yerde okudum render süreleri sistem durumuna bağlıymış doğru düzgün bilgi alamadım 15-20 dk'lık video için 5-6 saat gibi bir süreç oluyor nerede yanlış yapıyorum çözemedim;

Sistem: Intel Core i5-7400 CPU @ 3.00 GHz.
RAM: 16 GB 2400 MHz 15 CL.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB 192 Bit.
Harddisk: 1 TB 7200 RPM.
SSD: Okuma hızı: 500 - 599 MB/s yazma hızı: 250 - 449 MB/s.
Windows 10.

Bunlara göre bilgi verirseniz sevinirim.

Çözüm
Aynen sorunu çözdüm program version eski diyemiş 2 saat önce Premiere 2020 indirdim 30 dk'lık video attım gelişi güzel youtube 1080 full hd seçerek render verdim normalde 15-20 dk'lık videoları 6 saatte alıyordum şimdi 30 dk'lık video 50 dk render ediyor teşekkür ederim bilgiler için rahatladım'ya kaç zamandır araştırıyorum. 2012 olabilir dediğim gibi Master Collection olarak indirdim ben premiere için indirmemiştim adobe içinde olduğu için hiç yeni sürüm denemeden onu kurmuştum hata yapmışım.
Tahmin ettiğim gibi bende rahatladım güzel fikir akışı oldu bende teşekkür ederim dostum.

Bu arada yukarıdaki ayarlar halen kapalıysa açabilirsin umarım SSD'ye kurmuşsundur.

Aynen, direkt bunları SSD'ye kurdum. Media Encoder indirdim, onu da SSD'ye kurdum direkt. 2020 ayarlarına bakıyorum şimdi de. Yapılması gereken başka bir şey var mı? CUDA bunda açıktı mesela direkt ondan rahatım. 6 saatten 50 dakikaya indi, çok iyi oldu. Vallahi çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Kısa sürede çözdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…