U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 11 Kasım 2022 #1 Adobe Premiere standardında özgür yazılım alternatifi var mı? Varsa öneriir misiniz?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 11 Kasım 2022 #2 Sanırım shotcut vardı. Baya iyidi. Bi dene istersen. Uzun zamandır uğraşmadığım için montajla falan tam bilmiyorum.
Sanırım shotcut vardı. Baya iyidi. Bi dene istersen. Uzun zamandır uğraşmadığım için montajla falan tam bilmiyorum.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 11 Kasım 2022 #3 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Sanırım shotcut vardı. Baya iyidi. Bi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Shotcut'ın Premiere standardında olduğundan emin misin?
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Sanırım shotcut vardı. Baya iyidi. Bi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Shotcut'ın Premiere standardında olduğundan emin misin?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 11 Kasım 2022 #4 Unturned dedi: Shotcut'ın Premiere standardında olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet ne yazıkki bazı yerlerde çok yetersiz kalıyordu. OpenShot da var ama ne kadar yeterli olur bilemem.
Unturned dedi: Shotcut'ın Premiere standardında olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet ne yazıkki bazı yerlerde çok yetersiz kalıyordu. OpenShot da var ama ne kadar yeterli olur bilemem.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 11 Kasım 2022 #5 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Evet ne yazıkki bazı yerlerde çok yetersiz kalıyordu. Genişletmek için tıkla... Şimdi onun standardında mı değil mi? Bu ne çelişkili yorum. TurkishHepiNeyşın34 dedi: OpenShot da var ama ne kadar yeterli olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan o zaman neden yazıyorsun?
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Evet ne yazıkki bazı yerlerde çok yetersiz kalıyordu. Genişletmek için tıkla... Şimdi onun standardında mı değil mi? Bu ne çelişkili yorum. TurkishHepiNeyşın34 dedi: OpenShot da var ama ne kadar yeterli olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan o zaman neden yazıyorsun?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 11 Kasım 2022 #6 Unturned dedi: Şimdi onun standardında mı değil mi? Bu ne çelişkili yorum. Bilmiyorsan o zaman neden yazıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bak bildiğim programları yazıyorum. Bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötüler.
Unturned dedi: Şimdi onun standardında mı değil mi? Bu ne çelişkili yorum. Bilmiyorsan o zaman neden yazıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bak bildiğim programları yazıyorum. Bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötüler.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 8 Nisan 2023 #7 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bak bildiğim programları yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğin programlar konudaki soruyu cevaplıyorsa yazsan daha makul değil mi? Konudaki soru nedir? "Adobe Premiere standardında özgür yazılım alternatifi var mı? Varsa önerir misiniz?" TurkishHepiNeyşın34 dedi: OpenShot da var ama ne kadar yeterli olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Premiere standardında olup olmadığını bilmiyorsun. O zaman neden öneriyorsun? TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötüler. Genişletmek için tıkla... Kullandığın programlar bazı yerlerde kötü diyorsun o zaman "Premiere standardında" değil. Madem böyle neden öneriyorsun? Konu güncel.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bak bildiğim programları yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğin programlar konudaki soruyu cevaplıyorsa yazsan daha makul değil mi? Konudaki soru nedir? "Adobe Premiere standardında özgür yazılım alternatifi var mı? Varsa önerir misiniz?" TurkishHepiNeyşın34 dedi: OpenShot da var ama ne kadar yeterli olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Premiere standardında olup olmadığını bilmiyorsun. O zaman neden öneriyorsun? TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötüler. Genişletmek için tıkla... Kullandığın programlar bazı yerlerde kötü diyorsun o zaman "Premiere standardında" değil. Madem böyle neden öneriyorsun? Konu güncel.