Sefa Erbaşaran Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #1 Öncelikle herkese iyi akşamlar. Mov uzantılı bir dosya açmaya kalktığımda böyle bir hata veriyor bunun bir çözümü yok mudur? Çoğu yerde tek çare dönüştürmek diyorlar, uğraşmak istemiyorum açıkçası günlerimi alır başka bir yolu yok mudur? Yardımlarınız bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2019
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Mov uzantılı bir dosya açmaya kalktığımda böyle bir hata veriyor bunun bir çözümü yok mudur? Çoğu yerde tek çare dönüştürmek diyorlar, uğraşmak istemiyorum açıkçası günlerimi alır başka bir yolu yok mudur? Yardımlarınız bekliyorum.
Code7 Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 137 Çözümler 4 20 Haziran 2019 #2 Dosyanın türünü beğenmemiş. FormatFactory türü bir program ile dosyanın türünü değiştirin. Mp4 yapmanızı tavsiye ederim.
Dosyanın türünü beğenmemiş. FormatFactory türü bir program ile dosyanın türünü değiştirin. Mp4 yapmanızı tavsiye ederim.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 20 Haziran 2019 #3 Dosya uzantısını .avi olarak değiştirip dene.
Code7 Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 137 Çözümler 4 20 Haziran 2019 #4 Pantheon dedi: Dosya uzantısını .avi olarak değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Convert etmeden sadece uzantıyı değiştirmek soruna yol açabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki uzantı mov. Mov ile Avi çok farklı.
Pantheon dedi: Dosya uzantısını .avi olarak değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Convert etmeden sadece uzantıyı değiştirmek soruna yol açabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki uzantı mov. Mov ile Avi çok farklı.
Sefa Erbaşaran Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #5 Code7 dedi: Dosyanın türünü beğenmemiş. FormatFactory türü bir program ile dosyanın türünü değiştirin. Mp4 yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Başka çaresi yokmudur tek çözüm bumu ?
Code7 dedi: Dosyanın türünü beğenmemiş. FormatFactory türü bir program ile dosyanın türünü değiştirin. Mp4 yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Başka çaresi yokmudur tek çözüm bumu ?
Code7 Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 137 Çözümler 4 20 Haziran 2019 #6 Sefa Erbaşaran dedi: Başka çaresi yokmudur tek çözüm bumu ? Genişletmek için tıkla... Program dosyanın türünü tanımıyor. Dosya türünü değiştirmeden zor. Dosya boyutu çok büyük değilse işlem uzun sürmeyecektir.
Sefa Erbaşaran dedi: Başka çaresi yokmudur tek çözüm bumu ? Genişletmek için tıkla... Program dosyanın türünü tanımıyor. Dosya türünü değiştirmeden zor. Dosya boyutu çok büyük değilse işlem uzun sürmeyecektir.
8 82334 Kilopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 74 21 Haziran 2019 #7 Programı yönetici olarak çalıştıyorsanız normal çalıştırın. Eğer normal çalıştırıyorsanız yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Programı yönetici olarak çalıştıyorsanız normal çalıştırın. Eğer normal çalıştırıyorsanız yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
erkansaglam Megapat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #8 Premiere Pro .mov uzantılı dosyaları destekliyordu bildiğim kadarıyla. Hata vermesi bana çok tuhaf geldi.
Premiere Pro .mov uzantılı dosyaları destekliyordu bildiğim kadarıyla. Hata vermesi bana çok tuhaf geldi.