Adobe programları için laptop önerisi

Sinanclp

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Şirket için laptop almam lazım. 2 sistem arasında kaldım.
1.sistem
2.sistem
Ağırlık olarak Illustrator ve PS kullanıyorum, yavaş yavaş tanıtım videoları da yapmaya başlayacağım.
Benim kendi düşüncem 2.sistem RAM miktarı ve SSD miktarının iyi olması çok yanlış bilmiyorsam Adobe yüksek RAM miktarı isteyen bir yazılım.
1.sistemin ise işlemci modeli bir yüksek model RAM türü DDR5 ve ekran kartı 6 GB 192 bit olması aklımı çeliyor karar veremedim.

1.sistem
2.sistem
Ağırlık olarak Illustrator ve PS kullanıyorum, yavaş yavaş tanıtım videoları da yapmaya başlayacağım.
Benim kendi düşüncem 2.sistem RAM miktarı ve SSD miktarının iyi olması çok yanlış bilmiyorsam Adobe yüksek RAM miktarı isteyen bir yazılım.
1.sistemin ise işlemci modeli bir yüksek model RAM türü DDR5 ve ekran kartı 6 GB 192 bit olması aklımı çeliyor karar veremedim.
Kesinlikle birinci sistem. Ram sonradan ekleyebilirsiniz.

Bölgesel bir firma daha sonrasında abi buna ram almam lazım dediğimide olayı anlamayacaklar sonradan ram ekleme olayım beni strese sokar,doğru ürünün almak için tek şansım var :D

Kankam benim meslektaşımsın eğer sonradan da harici olarak SSD kullanırım diyorsan 1.cisini al zaten tavsiyem çoğu çalışmalarını bilgisayarda bırakma muhakkak harici SSD kullan derim ama eğer AE kullanıcaksan eğer RAM'ini 32'ye yükseltmen gerekebilir. Şu tarz Codegen Codmax Type C USB 3.1 - NGFF M2 SSD Alüminyum Disk Kutusu (CDG-SSD-15BC) - incehesap.com ssd kutusu alabilirsin
Harici hdd kullanıyorum yedekleme için, sence neden 1.sistem kanka?2.sistem 32 gb ram ve 2tb sss cezbediyor, 1.sistem de ki işlemci puanı 4800h dan bir tık düşük sadece ekran kartı bir tık üst model

Son düzenleme:
Bölgesel bir firma daha sonrasında abi buna RAM almam lazım dediğimide olayı anlamayacaklar sonradan RAM ekleme olayım beni strese sokar, doğru ürünün almak için tek şansım var :D

Harici HDD kullanıyorum yedekleme için, sence neden 1.sistem kanka?2.sistem 32 GB RAM ve 2TB sss cezbediyor, 1.sistem de ki işlemci puanı 4800H'dan bir tık düşük sadece ekran kartı bir tık üst model

Kankam 1.sinin ekran yenileme hızı 130 Hz ve DDR5 RAM var yani işlem sırasında 3.2 Gbps yerine 6.4 Gbps var 2. sistemin kullandığı ekran kartı da belli değil diğer fark ise işlemciler arasında ki nesil farkı hız farkı da var https://www.amd.com/en/products/apu/amd-ryzen-7-6800h vs https://www.amd.com/en/products/apu/amd-ryzen-7-4800h bu iki siteden de özelliklerine detaylı bakabilirsin

1.sistem
2.sistem

Hocam o kadar bütçeniz varsa ve oyun oynamayacaksanız m1 işlemcili macbook alabilirsiniz.
After effects testleri için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı