Adobe programları nereden daha ucuza alınır?

682221

Picopat
Elimdeki orijinal Adobe ürünleri çok eski. Destekleri yok. Günümüzdeki programları da kendi sitelerinde aylık ve yıllık plan olarak satılıyor. Bu fiyatlar da benim ödeyebileceğim fiyatlar değil maalesef. Adobe sitesi hariç başka sitelerde de satış var fakat bunlar neyin nesi bilmiyorum. Bir tane örnek link bırakıyorum. Ayrıca ucuza alabileceğim bir yöntem var mıdır?
Not: Link vardı ama sanırım korsanmış orası ben de kaldırdım.

Son düzenleme:
orjinal sitesini tercih edin adobe.com

Bu attığınız link fark ettiyseniz crackli 2021 versiyonları Adobe programlarının. Güncel değiller. Size attıkları setup dosyasını saklarsanız dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz bu programları. Alınabilir fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Hocam korsansa linki kaldırıyorum. Korsan olduklarını bilmiyordum.

@İnsülin Az önce linkini attığınız siteden satın alım yapabilirsiniz. Sitenin şikayetlerine bakıldığında hepsi çözüme kavuşmuş gözüküyor. Bunun dışında ücretsiz bir şekilde crackli yükleyebilirsiniz korsan sitelerden fakat ben her denediğimde trojan gibi virüslerle karşı karşıya kalmıştım. Tamamen sizin tercihiniz.

Hocam korsansa ve virüslüyse kurmak istemiyorum. Korsanların neredeyse tamamında virüs var. Para biriktireyim bari.

Ucuza kullanacağım diye garip garip sitelerden indirmeyin bunları. Daha dün bir siteden 2023 Photoshop indirdim, işimi hallettim halletmesine ama Instagram hesabımın şifresi çalındı. Hesaba zarar vermemişler sadece takipçi hilesi sitelerinin havuzuna düşmüş hesabım. 1000 tane saçma sapan hesap takip ediyordum en son, çoğunu takipten çıktım şifrelerimi de değiştirdim. Tavsiyem kendi sitesinden almanız. Fiyatlar da bence pahalı değil Photoshop aylık 50 TL mesela.

Hocam ben de kendi sitelerinden almaya karar verdim. Ama aylık bütçe yetene kadar CS2'den devam edeceğim.

Lisansnet'ten alan var mı? Güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…