Adobe programları satın alınamıyor

Codwhitexd

Zeptopat
Daha fazla  
Premiere Pro satın almak istiyorum ama kart bilgilerimi girdikten sonra üst kısımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Kart bilgilerimin yanında da ünlemle geçersiz giriş diyor. 4 farklı karttan denedim ama hiçbiri olmadı. Canlı destek bankayla iletişim kurun dedi. Normal harcama yapabiliyorum ama sadece bu sitede hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1681038583413.png

Aynı hata mesajını ben de birkaç gündür almaktayım. 7 günlük ücretsiz Creative Cloud üyeliği başlatmaya çalışıyorum ancak farklı kartlarla denememe rağmen sizinkiyle aynı hatayı bana da veriyor. Konuyu takipteyim umarım çözüm yolu bulunur.

Desteğe yazdım bankayla konuşun bizlik sıkıntı yok dedi. Ben de farklı kartlarla denedim hepsine mi söyleyeyim dedim sohbetten çıktı.

Aynı hata mesajını ben de birkaç gündür almaktayım. 7 günlük ücretsiz Creative Cloud üyeliği başlatmaya çalışıyorum ancak farklı kartlarla denememe rağmen sizinkiyle aynı hatayı bana da veriyor. Konuyu takipteyim umarım çözüm yolu bulunur.

Dostum merhaba aynı sorunu yaşıyorum ödeme çeşitli nedenlerden dolayı iptal oldu diyor, çözümünü bulabildin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı