Adobe Reader Uygulama simgelerinin birbirinden farklı olması

ekin asilsoy

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Adobe Reader uygulamasını kurdum ama fotoğrafta da gördüğünüz gibi iki simge birbirinden farklı. Neden böyle acaba? Sağdaki uygulamayı açan masaüstünde kısayolu olan simge. Aslında soldaki gibi gözükmesi lazımdı. Bundan öncekinde öyle gözüküyordu.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-18 at 22.56.27.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-18 at 22.56.27.jpeg
    211,7 KB · Görüntüleme: 52
Merhabalar. Adobe reader uygulamasını kurdum ama fotoğrafta da gördüğünüz gibi iki simge birbirinden farklı. Neden böyle acaba? Sağdaki uygulamayı açan masaüstünde kısayolu olan simge. Aslında soldaki gibi gözükmesi lazımdı. Bundan öncekinde öyle gözüküyordu.

Hangi fotoğraf?

Fotoğraflar gözükmüyor fakat Creative Cloud; fotoğrafçılık, tasarım, video, web, Kullanıcı Deneyimi ve daha fazlasına yönelik 20'den fazla masaüstü uygulaması, mobil uygulama ve hizmetten oluşan bir koleksiyondur. Yüksek ihtimalle Cloud ile birlikte Reader'ı yüklediniz.

Fotoğraflar gözükmüyor fakat Creative Cloud; fotoğrafçılık, tasarım, video, web, kullanıcı deneyimi ve daha fazlasına yönelik 20'den fazla masaüstü uygulaması, mobil uygulama ve hizmetten oluşan bir koleksiyondur. Yüksek ihtimalle Cloud ile birlikte Reader'ı yüklediniz.

Yükledim fotoğrafı.

Başlata uygulamalar ve özellikleri yazın, belki farklı eklenti veya işlevli aynı uygulamanın farklı görevlerini gören uygulamalardır.

Birisini Ms Store, diğerini de kendi setup dosyasından kurmuş olabilir misin? Ya da orijinal, korsan şeklinde?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı