Adobe üyeliği iptal ettiğim halde ücret keseceğini söylüyor

jaferon

Hectopat
Daha fazla  
Bir yıllık Adobe Creative Cloud üyeliği satın almıştım bundan 2 ay önce. Uygulamaları çok kullanmadığımı fark ettim. Üyeliğimi iptal etmeye çalıştığımda bana 900 liralık fesih ücreti alacaklarını söylediler. Bende direkt üyeliğimi sildim tüm bilgilerim falan silindi yani. Ücret almaya devam edebilirler mi? Ayrıca biraz araştırdığımda Adobe ücretinizi ödemediğinde aylık olarak vergi borcuna kadar biriktiriyormuş ödemediğiniz faturaları. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yıllık üyelik mi almıştınız?
Eğer yıllık üyelik alıp aylık ödeme yaparken iptal ettiyseniz çatır çatır alırlar. Sonuçta bir sözleşme kabul etmişsiniz.
1627887915344.png

Son düzenleme:
Abonelik başlatırken yıllık abonelik adı altında başlattığınız için iptal sonrası fesih ücreti çıkması normaldir.

Bu cayma bedelinden kurtulmak için kendimce bir senaryo uydurup canlı desteğe iletmiştim.

Hesabımı sildikten sonra desteğe mesaj atıp yardım istemiştim. Hesabımı sevgilimle ortak kullandığımı, bana sinirlendiği için sildiğini ve tekrar açılmasını istediğimi falan söylemiştim. Tabi biraz üzgün olduğumu belirten yazılar da yazmıştım. :D Ardından planımı tekrar aktif edebilecek miyim, cayma bedeli ödeyecek miyim, cayma bedeli ödeyeceğim için çok üzgünüm gibi şeyler yazmıştım. Canlı destek yetkilisi de bir defaya mahsus fesih ücretini sildiğini söylemişti.

Siz de buna benzer bir senaryo uyudurup destekle iletişime geçin. Yarın öbür gün banka hesabınızda fesih ücreti kadar para olur, birden parayı çekerler, üzülmeyin sonra. Dediğim gibi iletişime geçin, en azından içiniz rahat olur.

Hocam yıllık üyelik mi almıştınız?
Eğer yıllık üyelik alıp aylık ödeme yaparken iptal ettiyseniz çatır çatır alırlar. Sonuçta bir sözleşme kabul etmişsiniz.
Abonelik başlatırken yıllık abonelik adı altında başlattığınız için iptal sonrası fesih ücreti çıkması normaldir.

Bu cayma bedelinden kurtulmak için kendimce bir senaryo uydurup canlı desteğe iletmiştim.

Hesabımı sildikten sonra desteğe mesaj atıp yardım istemiştim. Hesabımı sevgilimle ortak kullandığımı, bana sinirlendiği için sildiğini ve tekrar açılmasını istediğimi falan söylemiştim. Tabi biraz üzgün olduğumu belirten yazılar da yazmıştım. :D Ardından planımı tekrar aktif edebilecek miyim, cayma bedeli ödeyecek miyim, cayma bedeli ödeyeceğim için çok üzgünüm gibi şeyler yazmıştım. Canlı destek yetkilisi de bir defaya mahsus fesih ücretini sildiğini söylemişti.

Siz de buna benzer bir senaryo uyudurup destekle iletişime geçin. Yarın öbür gün banka hesabınızda fesih ücreti kadar para olur, birden parayı çekerler, üzülmeyin sonra. Dediğim gibi iletişime geçin, en azından içiniz rahat olur.

tamamdır teşekkürler iletişime geçeyim bari.
Arkadaşlar şöyle bir şey var ama ben hesabımı sildim ne olur ne olmaz diye şimdi giriş yapmamı istiyor destek için falan. Ama benim hesabım yok LoL

Arkadaşlar şöyle bir şey var ama ben hesabımı sildim ne olur ne olmaz diye şimdi giriş yapmamı istiyor destek için falan. Ama benim hesabım yok.
Giriş sayfasının sağ altında chat simgesi olması lazım. Oraya tıklarsanız chat penceresi açılacak. İngilizce olarak derdinizi anlatın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı