Adobe üyelik iptal edilmiyor

Prisvx.q

Hectopat
Daha fazla  
Deneme sürümü aldım kendiliğinden para çekti ilk şimdi iptal etmeye çalıştığımda aşağıdaki gibi uyarı veriyor aboneliklerde de gözükmüyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 385531800_1310162302961374_671463259859417336_n.png
    86 KB · Görüntüleme: 304
Kart bilgisi ekle. Daha sonra iptal edebilirsin. 1 ay sonra senden para çekecek ama. 2 gün önce benim de başıma geldi şu an ödemem gereken 100 küsur TL var.

Edit: Parayı hemen çekiyordu galiba sen 1 ay daha kullanmaya devam ediyordun eğer aylık devam ediyor ise.

2. edit: Bizim durumlar farklıymış dikkatli okumadım kusura bakma. Benim yazdıklarımı unut en iyisi bir bilen cevaplasın. Modlar mesajı silebiliyorsanız silin gereksiz kalabalık etmesin.

İptal etmek istiyorum

İptal etmek istiyorum.

Ben senin soruyu yanlış okudum kusura bakma. Bende öğrenci sürümünü kullanıyordum 1 yıldır bedava şekilde. 3 Aralıkta bitti ve iptal etmeyi unuttuğum için otomatik 160 TL idi sanırım para kesti. İptal etmek istediğimde senin gibi ödeme bilgisi güncelle dedi. Güncelledikten sonra iptal ettim ama şu an ödemem gereken 1 aylık üyelik var. 3 Ocak 2024'e kadar kullanabiliyorum ama üyeliğim iptal oldu.

Hocam biraz geçti oldu fakat görme ihtimaliniz olur diye yazıyorum nasıl halledebildiniz.

Ben banka kartıyla almıştım o yüzden iptal edemiyorum. Ayın 11 ine kadar ödenmezse hesabımın askıya alınacağını söylüyor herhalde 11'inden sonra kurtulacağım. Ama hesapta para olmamasına rağmen üyeliği devam ettirip bizi üyeliğe zorlamasını hoş bulmadım madem parayı çekemiyorsun iptal et otomatik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…