MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 16 Ağustos 2020 #1 Adobe Premiere, Photoshop, After Effects gibi programları kullanmak istiyorum, bunun için de portable versiyonlarını indirmek istiyorum ancak güvenilir bir yer bulamadım kendime. Güvenilir nereden indirebilirim portable versiyonlarını? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Adobe Premiere, Photoshop, After Effects gibi programları kullanmak istiyorum, bunun için de portable versiyonlarını indirmek istiyorum ancak güvenilir bir yer bulamadım kendime. Güvenilir nereden indirebilirim portable versiyonlarını?
W WD40 Ziyaretçi 16 Ağustos 2020 #2 Ücretli bir programı portable kullanmak korsan kullanıma girmiyor mu?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 16 Ağustos 2020 #3 Silinen üye dedi: Ücretli bir programı portable kullanmak korsan kullanıma girmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir dediği için portable olsa bile arkadaş korsandan bahsetmiş. Forum korsana destek vermiyor.
Silinen üye dedi: Ücretli bir programı portable kullanmak korsan kullanıma girmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir dediği için portable olsa bile arkadaş korsandan bahsetmiş. Forum korsana destek vermiyor.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 16 Ağustos 2020 #4 Adobe'un kendisine ait servisleri mevcut. Legal olarak portable yapamazsınız.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 16 Ağustos 2020 #5 Daha önceki konularda portable mevzusu geçtiği için ben de bu konu hakkında başlık açmak istedim.