Inperiance Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 26 18 Ekim 2024 #1 İnternette bu hatayı alan çok kişi gördüm ama çözüm neredeyse hiç yok. Adobe Cloud almak için kart bilgilerini giriyorum sonra bu hatayı alıyorum birkaç tane farklı kartla denedim sonuç aynı. Çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri IMG_0434.png 23,9 KB · Görüntüleme: 29
İnternette bu hatayı alan çok kişi gördüm ama çözüm neredeyse hiç yok. Adobe Cloud almak için kart bilgilerini giriyorum sonra bu hatayı alıyorum birkaç tane farklı kartla denedim sonuç aynı. Çözümünü bilen var mı?
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 942 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 18 Ekim 2024 #2 PC'den denediysen gidip telefondan girmeyi dene, bende aynı sıkıntı Google One alırken olmuştu telden denediğimde olmayıp PC'den denediğimde olmuştu.
PC'den denediysen gidip telefondan girmeyi dene, bende aynı sıkıntı Google One alırken olmuştu telden denediğimde olmayıp PC'den denediğimde olmuştu.
Inperiance Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 26 18 Ekim 2024 #3 by67 dedi: PC'den denediysen gidip telefondan girmeyi dene, bende aynı sıkıntı Google One alırken olmuştu telden denediğimde olmayıp PC'den denediğimde olmuştu. Genişletmek için tıkla... Tablet telefon pc hepsinden farklı maillerle denedim yine olmadı
by67 dedi: PC'den denediysen gidip telefondan girmeyi dene, bende aynı sıkıntı Google One alırken olmuştu telden denediğimde olmayıp PC'den denediğimde olmuştu. Genişletmek için tıkla... Tablet telefon pc hepsinden farklı maillerle denedim yine olmadı
T Tnhn01 Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #4 Bende aynı hatayı aldım çözüm yok saçma sapan