İkisi de alinmaz. Kagit ustunde monitor karsilastirilmaz. Olcumlere gore karsilastirilir.
Lenovo Legion R27qe Monitör
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25M2N3200W ITOPYA'dawww.itopya.com
G65B'ye bütçe yetiyorsa alin gecin. Yetmiyorsa ama 2K istiyorsaniz Lenovo alin. 1080p istiyorsaniz ve iyi bir siyah doygunlu istiyorsaniz Philips alin. AOC ise butcesininin en iyi IPS monitoru şu an. Hem iyi bir siyah kalitesi var kontrast orani tipik IPS'lerden yuksek oldugu icin hem de renk gamutu yuksek.
Hocam attıklarınızdan en iyisi Lenovo Legion gibi geldi. Çünkü Samsung ve Philips VA panel IPS tercih edeceğim. AOC özelliklerine göre F/P ama yaklaşık 2.5k fark ile hem 27 inc hem de 2K olduğu için Lenovo daha cazip geldi. Ayrıca hocam teknik özelliklere baktım benim paylaştığım 275qf ile Lenovo Legion'a, ikisinin de özellikleri aynı sayılır. sRGB, PPI, ms, Hz, piksel aralığı, bit ve renk sayısı aynı. Farklı olan nokta Lenovo Legion parlaklıkta 450 yani 150 fazla. MSI 275qf ise kontrsatta daha fazla. İkisi aşırı yakın ürünler. MSI 400TL civarı daha pahalı sadece.
Oyun ihtiyacınızı bilemem ama özellikle tasarım edit vb işlerde 2K çözünürlük çok işime yaradı. Ekranda UI elementleri daha az yer kaplıyor, üzerinde çalıştığınız dosya daha rahat görünüyor, birden fazla pencere ekranda rahat rahat kullanılıyor.
Ben kısıtlı bütçeden dolayı indirimde görünce Monster'ın 27 inc monitörünü almıştım, panel görüş açısı ve renk doğruluğu açısından maalesef çok kötü. Derin siyah veriyor ama o siyahı almak için parlaklığı düşürünce koyu renkleri görmek zorlaşıyor. Parlak güzel renkler veriyor ama "accurate" değil. Ucuz etin yahnisi oldu yani. Üstte önerilen monitörler çok daha iyi olur size.Siz hangi monitörü kullanıyorsunuz hocam ve öneriniz var mıdır? Teşekkürler bilgi için.
Kontrastta Lenovo daha iyi. Kagit ustundeki verilerin bir anlami yok. Olcumlere bakmaniz gerek. Samsung ise VA ama IPS'lerden daha iyi bir VA.
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
Philips'te ayni sekilde kendi fiyat bandindaki IPS modeller ile denk kalitede bir VA'ya sahip.
Ben kısıtlı bütçeden dolayı indirimde görünce Monster'ın 27 inc monitörünü almıştım, panel görüş açısı ve renk doğruluğu açısından maalesef çok kötü. Derin siyah veriyor ama o siyahı almak için parlaklığı düşürünce koyu renkleri görmek zorlaşıyor. Parlak güzel renkler veriyor ama "accurate" değil. Ucuz etin yahnisi oldu yani. Üstte önerilen monitörler çok daha iyi olur size.
Hocam şu anda kağıt üzerindeki verilerden başka deneyimleme şansım yok. Diğer ölçümlere falan nereden ulaşabilirim? İnceleme videoları, sitelerden falan mı bahsediyorsunuz ölçüm derken kullanıcıların deneyimleri mi?
Teşekkürler hocam. Monitör sektörü çok geniş ve çeşitli. Aynı özellikte olan bir sürü ürün var. Ürün özelliklerini kıyaslayınca aynı gibi duruyor ama fiyat farkı 2 katı olabiliyor falan.
YouTube uzerinde incelemecilerin cihazlar ile yaptigi renk gamutu, kontrast, parlaklik olcumlerinden bahsediyorum. Attiginiz MSI monitorler oldukca dusuk sonuclar veriyor attiklarima gore. @bluerr