VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Bulamadım bir türlü nerden indirebilirim?
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 9 Haziran 2023 #2 Creative Cloud programını indir önce Adobe Creative Cloud uygulamalarını indirin | Ücretsiz Adobe Creative Cloud deneme sürümü bu adresten. Daha sonra giriş yapıp, içinden XD'yi bulup indirip kullanabilirsin. Program indir, Gezginler gibi yerlere gerek yok.
Creative Cloud programını indir önce Adobe Creative Cloud uygulamalarını indirin | Ücretsiz Adobe Creative Cloud deneme sürümü bu adresten. Daha sonra giriş yapıp, içinden XD'yi bulup indirip kullanabilirsin. Program indir, Gezginler gibi yerlere gerek yok.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 tuggrul dedi: Creative Cloud programını indir önce Adobe Creative Cloud uygulamalarını indirin | Ücretsiz Adobe Creative Cloud deneme sürümü bu adresten. Daha sonra giriş yapıp, içinden XD'yi bulup indirip kullanabilirsin. Program indir, Gezginler gibi yerlere gerek yok. Genişletmek için tıkla... Creative clouddan bakıyorum yok program
tuggrul dedi: Creative Cloud programını indir önce Adobe Creative Cloud uygulamalarını indirin | Ücretsiz Adobe Creative Cloud deneme sürümü bu adresten. Daha sonra giriş yapıp, içinden XD'yi bulup indirip kullanabilirsin. Program indir, Gezginler gibi yerlere gerek yok. Genişletmek için tıkla... Creative clouddan bakıyorum yok program