Tyrist Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Kasım 2022 #1 Merhaba, mobil uygulama tasarımı yapmak icin Adobe XD kurmak istedim, internetten baktığımda haberlerde ücretsiz olduğu yazıyordu, Creative Cloud kurduğumda içinde sadece 7 gün ücretsiz deneme diyor. Baska yolu var mı?
Merhaba, mobil uygulama tasarımı yapmak icin Adobe XD kurmak istedim, internetten baktığımda haberlerde ücretsiz olduğu yazıyordu, Creative Cloud kurduğumda içinde sadece 7 gün ücretsiz deneme diyor. Baska yolu var mı?
Manddum Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 Adobe Xd indirebildin mi
Tyrist Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Mart 2023 #3 Manddum dedi: Adobe Xd indirebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadım maalesef, Creative Cloud indirdim, ücretli gözüküyor.
Manddum dedi: Adobe Xd indirebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadım maalesef, Creative Cloud indirdim, ücretli gözüküyor.
Manddum Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #4 Tyrist dedi: Hayır yapamadım maalesef, Creative Cloud indirdim, ücretli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... ne kullanıyorsun şuan
Tyrist dedi: Hayır yapamadım maalesef, Creative Cloud indirdim, ücretli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... ne kullanıyorsun şuan
Tyrist Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Mart 2023 #5 Manddum dedi: Ne kullanıyorsun şu an Genişletmek için tıkla... Figma kullandım, işimi gördü 1 seferlik lazımdı zaten.
Manddum dedi: Ne kullanıyorsun şu an Genişletmek için tıkla... Figma kullandım, işimi gördü 1 seferlik lazımdı zaten.
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 19 Mayıs 2023 #6 Tyrist dedi: Figma kullandım, işimi gördü 1 seferlik lazımdı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de ders anlatımı yapmak için program yapmak istiyorum. İşimi görür mü ? Direkt uygulamayı tasarlayıp apk olarak alabiliyor muyum ?
Tyrist dedi: Figma kullandım, işimi gördü 1 seferlik lazımdı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de ders anlatımı yapmak için program yapmak istiyorum. İşimi görür mü ? Direkt uygulamayı tasarlayıp apk olarak alabiliyor muyum ?
Tyrist Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Mayıs 2023 #7 All The Way dedi: Ben de ders anlatımı yapmak için program yapmak istiyorum. İşimi görür mü ? Direkt uygulamayı tasarlayıp apk olarak alabiliyor muyum ? Genişletmek için tıkla... apk vermiyor, kodunu alabiliyorsunuz ama.
All The Way dedi: Ben de ders anlatımı yapmak için program yapmak istiyorum. İşimi görür mü ? Direkt uygulamayı tasarlayıp apk olarak alabiliyor muyum ? Genişletmek için tıkla... apk vermiyor, kodunu alabiliyorsunuz ama.