Adobe yazılımı indirirken virüs açıldı

Splintles

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz
Intel Core i5-6500 Skylake 3.2 GHz 6MB Cache LGA 1151
MSI Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit
Kingston Hyperx Fury 3D 120 GB | 500MB/s - 500MB/s
WD 3.5" 2 TB Sata III 6Gbit/s 7200 RPM
Kingston Hyperx Savage 8GB 2133 MHz DDR4 Ram
Corsair Vengeance 8GB 2400 MHz DDR4
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Adobe yazılımı indirirken virüs açtım direkt yarım saat içinde format attım daha sonra C diskini Kaspersky ile tarattım. Ertesi gün Facebook şifrem değişti ve Telegram hesabıma giriş yapılmış. Fakat bunları formattan önce yapıldığını varsayıyorum çünkü hızlıca formatladım diye şifre falan değiştirmemiştim. Şimdilik çoğu sitede şifremi vs. değiştirdim fakat sizce eksik yaptığım bir şey var mı? Önerilerinizi alabilirim teşekkürler.

Korsan kullanma ve diğer kalan şifrelerini değiştir.
Profesyonel değilsen alternatif olarak bu tarz siteleri kullanabilirsin.

Adobe nereden indiriyordunuz söyleyin bizde indirmeyelim geçmiş olsun
Arkadaşlar Adobe yazılımı indirirken virüs açtım direkt yarım saat içinde format attım daha sonra C diskini Kaspersky ile tarattım. Ertesi gün Facebook şifrem değişti ve Telegram hesabıma giriş yapılmış. Fakat bunları formattan önce yapıldığını varsayıyorum çünkü hızlıca formatladım diye şifre falan değiştirmemiştim. Şimdilik çoğu sitede şifremi vs. değiştirdim fakat sizce eksik yaptığım bir şey var mı? Önerilerinizi alabilirim teşekkürler.

Adobe nereden indiriyordunuz söyleyin bizde indirmeyelim geçmiş olsun
Link bu. Zaten şu an Kaspersky uyarı veriyor siteyi açmıyor. Aslında kolay kolay virüs yemem işte dalgınlığa mı geldi bilmiyorum. Acelem vardı Adobe Illustrator kuracaktım.

Bahsettiğim eleman Meta hesabımdan reklam yayınlamak istemiş bildirimi yeni geldi. Reklamı direkt sildim de kendisi Meta hesabıma kartını kaydetmiş, ismini ve makbuzu da bırakmış..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı