Adobe yazılımları nasıl ucuza alınır?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, premiere pro ve adobe kullanmak istiyorum ama sadece kendime edit yaptığım için bir kazancım olmuyor ve buna rağmen yüksek ücret ödemek istemiyorum. Bunları ucuz bir şekilde alabilir miyim? Örnek olarak geçen gün Office ürün anahtarı aldım. Onun gibi satılıyor mu? Satılıyorsa güvenli bir link var mı?

Son düzenleme:
Ucuza aldığınız Office anahtarının parası Microsoft'a mı gidiyor sanıyorsunuz?
Aynı şekilde ucuza alacağınız ürün anahtarları da muhtemelen sızdırılmış veye regenere edilmiş keyler olacak büyük ihtimalle.

Maalesef aylık olarak abonelik sistemiyle çalışıyor. Eğer öğrenci bir tanıdığınız varsa ya da siz öğrenciyseniz öğrenci indirimi ile aylık 125₺ ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Maalesef aylık olarak abonelik sistemiyle çalışıyor. Eğer öğrenci bir tanıdığınız varsa ya da siz öğrenciyseniz öğrenci indirimi ile aylık 125₺ ödeyerek sahip olabilirsiniz.
125TL önceki fiyatına göre daha uygun. O şekilde alınabilir.

Microsoft'a gidiyor demiyorum ama korsan kullanmak yerine daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…