F Ferdi ATAY Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #1 Adobe yazılımlarını çalıştırmanın basit yolu var mı? Eski sürümde olabilir, tabii 2020 olursa daha iyi olur Nasıl çalıştırabilirim? Şimdiden konu hakkında fikir beyan arkadaşlara teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2020
Adobe yazılımlarını çalıştırmanın basit yolu var mı? Eski sürümde olabilir, tabii 2020 olursa daha iyi olur Nasıl çalıştırabilirim? Şimdiden konu hakkında fikir beyan arkadaşlara teşekkür ederim.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #2 Calistirma derken? Hackintosh sistem kurduysaniz normal bir sekilde macOS nasil indiriliyorsa oyle indiriceksiniz.
Calistirma derken? Hackintosh sistem kurduysaniz normal bir sekilde macOS nasil indiriliyorsa oyle indiriceksiniz.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 19 Şubat 2020 #3 [Çözüm] macOS Adobe CC Açılmama Sorunu (AMD) - Technopat Sosyal
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #4 Pardon ben yanlis almisim. Konu sahibinden ozur diliyorum boyle sacma bir cevabimdan dolayi.
F Ferdi ATAY Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #5 blackandyellow dedi: [Çözüm] macOS Adobe CC Açılmama Sorunu (AMD) - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap için Illustrator ve after effects çalışıyor. Bana photoshop hariç onun için link olan var uyumlu versiyon
blackandyellow dedi: [Çözüm] macOS Adobe CC Açılmama Sorunu (AMD) - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap için Illustrator ve after effects çalışıyor. Bana photoshop hariç onun için link olan var uyumlu versiyon