Adobe yıllık iptalde cayma bedeli istiyor

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba; Adobe Photoshop deme sürümü almıştım. Unutmuşum iptal etmeye 1 ay çekmişler. Ben bunu aylık sanıyordum yıllıkmış. İptal etmek isteyince cayma bedeli istiyorlar. 700 küsur try. Planı İptal ettim kartı boşaltıp çekmedi para olmadığı için. Şimdi nasıl bu cayma bedelinin çekmemesinden kurtulabilirim. Müşteri hizmetleri vs ulaşamadım. Kartı mı kullanmamam gerekir. Ayrıca bu şekilde ödemediğim için bir sorun yaşar mıyım yasal olarak?

Kartı iptal edin yeni kart alın eğer fiziki kartsa, resmi olarak sorun yaşamanız firmanın peşine düşmesine bağlı eğer firma ardına düşerse muhtemel.

Sözleşmede bir yıl ödemeyi taahhüt ediyorsunuz. İptal edince yıllık ücreti çekmesi normal.

Kartı iptal edin yeni kart alın eğer fiziki kartsa, resmi olarak sorun yaşamanız firmanın peşine düşmesine bağlı eğer firma ardına düşerse muhtemel.

İş Bankası kartı. Bazı yerlerde parayı cekemediği için otomatik iptal oluyor yazmıslar ama emin olamıyorum tabii

Sözleşmede bir yıl ödemeyi taahhüt ediyorsunuz. İptal edince yıllık ücreti çekmesi normal.

Evet ben anormal demiyorum zaten ama ben bunu deneme süresi alırken aylık diye almıştım unutmuşum ve yıllık planmış. Bu sorundan nasıl kurtulurum diye yol arıyorum. Yoksa Adobe'nın bir sucu yok tabii

Adobe Account
Bu linkten ticket açın hocam. Ben de benzer sorun yaşamıştım. 1 hafta içinde çözdüler.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm ve

Yes! That's correct. I have already waived off the withdrawal or cancllation fee and stopped the charges of try 739.20 to make sure that you will not be charged for it. Please be rest assured!

Evet! Bu doğru. Zaten para çekme veya iptal ücretinden feragat ettim ve sizden bunun için ücret alınmayacağından emin olmak için 739.20 deneme ücretlerini durdurdum. Lütfen emin olun!

Cayma bedelinden feragat ettiklerini ödeme almayacaklarını söylediler. Yine de sence ticket atmalı mıyım?

Hayır hocam ellemeyin bir sorun yok gibi görünüyor şuan ama açsanızda bu durumu bildirirler gibi.

Hayır hocam ellemeyin bir sorun yok gibi görünüyor şu an ama açsanızda bu durumu bildirirler gibi.

O zaman kurcalamayım. Kartıda internet alısverişi ve kullanıma kapattım ne olur ne olmaz. Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…