Adobe'yi tamamen kaldırma

Posedyon

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Adobe Creative Cloud yüklemiştim yakın zamanda ama sonra Premiere Pro'nun deneme süresi sona erdiği için kaldırma kararı aldım, Revo Uninstaller programında görünen tüm Adobe programlarını teker teker kardırdım fakat görev yöneticisini açtığım zaman (bilgisayarıma hiçbir etkisi olmasa da) çalışan 1-2 tane Adobe programı var. (CClibraries ve Adobe IPC broker), acaba Adobe'ye dair her şeyi kaldırmak için bir yol var mıdır? Varsa ve biliyorsanız lütfen anlatabilir misiniz?

Görev yöneticisinden programın üzerine sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyerek sağ tıkladığınız programı sonlandırıp klasördeki exe vb dosyaları silebilirsiniz.Çünkü bazı programlar windowsun temp kısmından falan çalışıyor arayarak bulmanız zor olur.Aynı zamanda görev yöneticisi başlangıç kısmında yer alıyorsa program oradan da pasif duruma getirirseniz sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

Görev Yöneticisi'nden programın üzerine sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyerek sağ tıkladığınız programı sonlandırıp klasördeki exe vb dosyaları silebilirsiniz. Çünkü bazı programlar Windows'un temp kısmından falan çalışıyor arayarak bulmanız zor olur. Aynı zamanda Görev Yöneticisi başlangıç kısmında yer alıyorsa program oradan da pasif duruma getirirseniz sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

Öyle yapmıştım zaten, şimdi temp klasörünü tamamen temizleyeceğim, teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı