Adore Max Ofiice Racer Oyuncu Koltuğu İncelemesi

Ürün elime geçti ve kurulumunu yaptım, fakat bir sorunum var. Arkaya yaslandığımda sağ kolçaktan gıcırdama geliyor sende böyle bir problem var'mı ?

Hocam merhaba. Bende bugün nasip ise almayı planlıyorum koltuğu, nasıl acaba memnun kaldınız mı ? Tavsiye eder misiniz ?

Hocam merhaba. Bende bugün nasip ise almayı planlıyorum koltuğu, nasıl acaba memnun kaldınız mı ? Tavsiye eder misiniz ?
Gayet rahat araba koltuğu gibi. Kurulumu da basit. Soğuk günlerde yaslandığımda arkamı sıcak tutuyor. Trendyol da bi ara 650 TL ye düştü. Kampanya elbet olur. Takipte kal.
Tekrardan merhaba. Oturma kısmında çökme oldu. Senin koltuk ne durumda?
@SideWinder

Son düzenleme:
Benim 200-300 liralık standart bir bilgisayar koltuğum var fakat masam biraz yüksek. Bu yüzden yerden biraz daha yüksek olan bir sandalye istiyorum. Acaba bu ürün işimi görür mü yoksa boyutlar tüm sandalyelerde standart mı?

MYX200SG ile MYX200SM modelleri var. Bunlar arasında ne fark var acaba?

@SideWinder kediniz cırmaladı mı koltuğu? 3-3.5 yılda çok tırnakladı fakat hala sapasağlam. Oturma yeri düzleşti, döşemecide 20₺'ye değişiyor. Komple oturma süngerini değiştirdim, amcam döşemeci, ücretsiz değiştirdi benimkini ilkinden daha konforlu oldu Denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…