Adore Mobilya'dan oyuncu koltuğu alınır mı?

TAMİRATÖR

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rog strix G18
İ9 13980HX
Rtx 4080
1Tb ssd
32Gb ram
Windows 11 pro
Sa herkesin bayrami mübarek olsun.

DXRacer'dan bir koltuk almayi düşünüyorum fakat aradığım modellerden birini sadece adore mobilyadan bulabildim bu site güvenilir mi sizce alışveriş yapılır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250607_154437_Chrome.jpg
    Screenshot_20250607_154437_Chrome.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 22
Evet. Site güvenilir. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.

Bazi kullanıcılar teslimatta sorun yaşamışlar hocam bu konuda bilginiz var mı?
Hocam geç yanıt için kusura bakma. Teslimat konusunu çok bilmiyorum fakat oradan eşya alan arkadaşlarım olmuştu. Fakat herhangi bir şikayetleri yoktu. İstersen bugün tekrardan sorayım arkadaşlarıma, sana ona göre bir bilgilendirme yapayım.

Hocam geç yanıt için kusura bakma. Teslimat konusunu çok bilmiyorum fakat oradan eşya alan arkadaşlarım olmuştu. Fakat herhangi bir şikayetleri yoktu. İstersen bugün tekrardan sorayım arkadaşlarıma, sana ona göre bir bilgilendirme yapayım.

Önemli değil hocam ben koltuğumu aldım bile, zaten forumlarda koltuk konusunda çok yardım alamıyordum çok da umitlenmemiştim😄 yorumun icin teşekkür ederim 😊

Önemli değil hocam ben koltuğumu aldım bile zaten forumlarda koltuk konusunda çok yardım alamıyordum çok da umitlenmemiştim😄 yorumun icin teşekkür ederim 😊
Hayırlı olsun kankacım, güle güle kullan. Senin adına sevindim :) Koltuk nasıl bu arada? Rahat mı?

Hayırlı olsun kankacım, güle güle kullan. Senin adına sevindim :) koltuk nasıl bu arada? Rahat mı?

Teşekkür ederim hocam linkteki koltuğu almadım başka bir siteden baska bir koltuk sectim ürün 1 gunde elime ulasti ve bayağı rahat zaten zamaninda kendim de denemistim gayet güzel oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı