DXRacer'dan bir koltuk almayi düşünüyorum fakat aradığım modellerden birini sadece adore mobilyadan bulabildim bu site güvenilir mi sizce alışveriş yapılır mı?
Adore Mobilya ile online mobilya almak çok kolay. Demonte Ev ve Ofis mobilyaları en iyi fiyata Adore'de! Sen de fırsatları kaçırma ve alışverişe başla.
Hocam geç yanıt için kusura bakma. Teslimat konusunu çok bilmiyorum fakat oradan eşya alan arkadaşlarım olmuştu. Fakat herhangi bir şikayetleri yoktu. İstersen bugün tekrardan sorayım arkadaşlarıma, sana ona göre bir bilgilendirme yapayım.
Hocam geç yanıt için kusura bakma. Teslimat konusunu çok bilmiyorum fakat oradan eşya alan arkadaşlarım olmuştu. Fakat herhangi bir şikayetleri yoktu. İstersen bugün tekrardan sorayım arkadaşlarıma, sana ona göre bir bilgilendirme yapayım.
Önemli değil hocam ben koltuğumu aldım bile, zaten forumlarda koltuk konusunda çok yardım alamıyordum çok da umitlenmemiştim yorumun icin teşekkür ederim
Önemli değil hocam ben koltuğumu aldım bile zaten forumlarda koltuk konusunda çok yardım alamıyordum çok da umitlenmemiştim yorumun icin teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam linkteki koltuğu almadım başka bir siteden baska bir koltuk sectim ürün 1 gunde elime ulasti ve bayağı rahat zaten zamaninda kendim de denemistim gayet güzel oldu.