Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.370 Makaleler 42 Çözümler 277 15 Ağustos 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birkaç gün önce Spotify'da paylaşılmıştı. Bugün normal yayınlanmış. Bence Ados güzel okumuş, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birkaç gün önce Spotify'da paylaşılmıştı. Bugün normal yayınlanmış. Bence Ados güzel okumuş, siz ne düşünüyorsunuz?
D Draxhtar Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 62 15 Ağustos 2020 #2 Eskiden dinlerdim ados. Şarkıya gelirsek, ilk defa dinledim; çok çekmedi beni. Belki de birkaç defa dinlemem gerek. Edit: Nakarat iyiymiş. Şarkı saracak gibi.
Eskiden dinlerdim ados. Şarkıya gelirsek, ilk defa dinledim; çok çekmedi beni. Belki de birkaç defa dinlemem gerek. Edit: Nakarat iyiymiş. Şarkı saracak gibi.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.370 Makaleler 42 Çözümler 277 15 Ağustos 2020 #3 Birkaç defa dinledikten sonra sarıyor bence
D Draxhtar Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 62 15 Ağustos 2020 #4 Aynen, şu an 2. dinliyorum, saracak gibi. Nakarat çok iyiymiş.