Adrenalin 20.1.1 sürücüsü 211 hatası

Makaleler
3
Bugün sistemime yeni almış olduğum ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB ekran kartımı taktım. Takmadan önce DDU ile sürücüleri kaldırdım tabii ki. 20.1.1 veya 19.12.2 sürüm numaralı sürücüyü kurmaya çalışırken 211 kodlu hatayı alıyorum. Kurulum yapılacak dosyaya tüm izinleri verdim, güvenli modda başlatıp kurmayı denedim fakat nafile. Aklıma başka çözüm gelmiyor. Temiz kurulum yapmak istemiyorum. Windows 10 Pro 1909 18363.535 sürümünü kullanıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz saçma gelebilir ama yönetici olarak çalıştırdınız mı? ve yönetici yetkilerine sahip misiniz? çünkü AMD sitesinde hata 211 hakkında yönetici yetkileriyle ilgili birkaç şey yazıyordu

Biraz saçma gelebilir ama yönetici olarak çalıştırdınız mı? ve yönetici yetkilerine sahip misiniz? çünkü AMD sitesinde hata 211 hakkında yönetici yetkileriyle ilgili birkaç şey yazıyordu
Reis okadar izin ve yetkiler ile uğraştım ki hiçbir sonuç yok

Ben bu problemle çok uğraştım hiç bir şekilde olmadı arkadaşlar gezmediğim yabancı forum da kalmadı. Format attım sorunsuz kuruldu bilginize.

Ben bu problemle çok uğraştım hiç bir şekilde olmadı arkadaşlar gezmediğim yabancı forum da kalmadı. Format attım sorunsuz kuruldu bilginize.
Risk alır format atarım kurulmaz falan yine zararımızla kalırız sonra. En iyisi beklemek. Bu mesajı hiç okumadım varsayıyorum.

Arkadaşlar 20.1.3 sürümü çıkmış deneyen oldu mu? Hala 211 hatası veriyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…