Adreno 618 GPU iyi midir?

Sagittariusa

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Angara
Daha fazla  
Xiaomi Redmi Note 10 Pro (6 GB) modeline sahibim. GPU Adreno 618; Minecraft shaderleri 45-40 FPS ile oynatıyor. Ultra ayarlar falan. Bir telefon için bu GPU iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Bende A70 var, içinde Andreno 612 var, bana sorarsan benim için yeterli değil.

World of Tanks Blitz oynuyorum ve bu oyun GPU'ya fazla yükleniyor.

Samsung A70 kullanıyorum bende ve çoğu oyunda zorlanıyor telefon. Redmi Note 9 Pro var kız arkadaşım da ve benim telefonumdan çok daha performanslı.

Oyun oynarken telefonunuz fazla ısınıyor mu?
Baya ısınıyor. Bu telefon çıktığında Pubg 60 FPS desteği optimize vs diyerek çıkartıldı. Oyunda 40 FPS desteği var ve kısa sürede ısınıp size oyunu dar ediyor. Wild Rift oyununda sabit 60 fps bile alamıyorsun düşük ayarlarda. Redmi Note 9 Pro çok rahat orta-yüksek ayarda sabit 60 fps alıyor.

Ben telefonu geçen sene almıştım ama ne hikmetse bu sene performans ve ısı ile ilgili sorunlar oluşmaya başladı.

Ben telefonu geçen sene almıştım ama ne hikmetse bu sene performans ve ısı ile ilgili sorunlar oluşmaya başladı.
Batarya ile alakalı büyük ihtimalle. Cihazın bataryası eskidiği için gerekli gücü veremiyordur. Bu yüzden performanstan kısıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…