Hocam başka konulara da baktım, ama sorunum oyun almak için adres kayıt etmem lazım sanırım. Ubisoft'ta adres kayıt etme tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor, resmen dalga geçer gibi ekranda kalıyor. Delirmek üzereyim resmen. İlk kez Ubisoft'tan alışveriş yapacağım, ama bu kadar saçma bir satın alma sisteminin olduğunu bilmiyordum. İndirimler bitmeden yardım edin lütfen.
Uygulamasından, telefondan, Google'dan, Micradoft Edge'den, Opera'dan kısacası çoğu yerden denedim ama hepsinde aynı kaydet e tıklayınca kalıyor, bilgileri değiştirip denedim, defalarca, ama çare bulamadım.
Uygulamasından, telefondan, Google'dan, micradoft Edge'den, Opera'dan kısacası çoğu yerden denedim ama hepsinde aynı kaydet e tıklayınca kalıyor, bilgileri değiştirip denedim, defalarca, ama çare bulamadım.
Hocam buldum sonunda, meğerse benim Tosla Kartı kabul etmiyormuş, kabul etmeme nedenini anlamadım ama başka bir mastır Card kullanınca işe yaradı. Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.