Arkadaşlar bir arkadaşım adres sorgu diye bir şey var oradan isminizi aldığında her bilginiz çıkıyor bu yasak bir şey mi ben yapmıyorum ona da söylüyorum yasaktır diye fakat değil diyor sizce yasak mı?
Arkadaşlar bir arkadaşım adres sorgu diye bir şey var oradan isminizi aldığında her bilginiz çıkıyor bu yasak bir şey mi ben yapmıyorum ona da söylüyorum yasaktır diye fakat değil diyor sizce yasak mı?
Adres sorgu programı değil. Direkt devletin sistemini kullanıyorlar ve bu da tabii ki yasal değil.Arkadaşlar bir arkadaşım adres sorgu diye bir şey var oradan isminizi aldığında her bilginiz çıkıyor bu yasak bir şey mi ben yapmıyorum ona da söylüyorum yasaktır diye fakat değil diyor sizce yasak mı?
Arkadaşınızı uyarın. Eriştiği bilgiler 2016'da sızdırılan MERNİS dataları ve bunlara erişmek bilişim suçudur.Arkadaşlar bir arkadaşım adres sorgu diye bir şey var oradan isminizi aldığında her bilginiz çıkıyor bu yasak bir şey mi ben yapmıyorum ona da söylüyorum yasaktır diye fakat değil diyor sizce yasak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.