Adres sorgu programı yasak mı?

RDAs

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir arkadaşım adres sorgu diye bir şey var oradan isminizi aldığında her bilginiz çıkıyor bu yasak bir şey mi ben yapmıyorum ona da söylüyorum yasaktır diye fakat değil diyor sizce yasak mı?

Arkadaşlar bir arkadaşım adres sorgu diye bir şey var oradan isminizi aldığında her bilginiz çıkıyor bu yasak bir şey mi ben yapmıyorum ona da söylüyorum yasaktır diye fakat değil diyor sizce yasak mı?

Son günlerde açılan kaçıncı konu bu? İyi sızdırılmış bilgiler. Siber Suçlarda tanıdığı olan biri filan yok mu? Çok fazla açılıyor bu konular son zamanlarda.

Adres sorgu programı değil. Direkt devletin sistemini kullanıyorlar ve bu da tabii ki yasal değil.

Arkadaşınızı uyarın. Eriştiği bilgiler 2016'da sızdırılan MERNİS dataları ve bunlara erişmek bilişim suçudur.

Uyardım fakat mesela birisi benim tc ve diğer bilgilerimi ele geçirirse birşey yapabilir mi çok tehlikeli bir durum çünkü

Evet yasak olduğunu bende tahmin ettim arkadaşlar sadece doğrulamak amacıyla sordum :) ben zaten asla böyle şeylerle uğraşmam çok sıkıntılı bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı