walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #11 RDAs dedi: Uyardım fakat mesela birisi benim T.C. ve diğer bilgilerimi ele geçirirse bir şey yapabilir mi çok tehlikeli bir durum çünkü Evet yasak olduğunu bende tahmin ettim arkadaşlar sadece doğrulamak amacıyla sordum ben zaten asla böyle şeylerle uğraşmam çok sıkıntılı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yapamaz sadece kendini iyi ve "hacker" hisseder.
RDAs dedi: Uyardım fakat mesela birisi benim T.C. ve diğer bilgilerimi ele geçirirse bir şey yapabilir mi çok tehlikeli bir durum çünkü Evet yasak olduğunu bende tahmin ettim arkadaşlar sadece doğrulamak amacıyla sordum ben zaten asla böyle şeylerle uğraşmam çok sıkıntılı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yapamaz sadece kendini iyi ve "hacker" hisseder.
RDAs Decapat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Aralık 2022 #12 walter wick dedi: Yapamaz sadece kendini iyi ve "hacker" hisseder. Genişletmek için tıkla... Umarım..
walter wick dedi: Yapamaz sadece kendini iyi ve "hacker" hisseder. Genişletmek için tıkla... Umarım..