Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 Trendyol vb. gibi sitelerden alacağım eşyanın en yakın kargo şubesine bırakılmasını istiyorum. Ades kısımına örnek: İstanbul XXXX şubesine bırakılacak. Not: Gelip alacağım dersek olabilir mi acaba?
Trendyol vb. gibi sitelerden alacağım eşyanın en yakın kargo şubesine bırakılmasını istiyorum. Ades kısımına örnek: İstanbul XXXX şubesine bırakılacak. Not: Gelip alacağım dersek olabilir mi acaba?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #2 Kargo şubede bekler alıcısı gider alır. 3 gün süresi var alınmazsa geri gönderilir..
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #3 claudespeedtr dedi: Kargo şubede bekler alıcısı gider alır. 3 gün süresi var alınmazsa geri gönderilir. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Önceden denediniz mi hiç?
claudespeedtr dedi: Kargo şubede bekler alıcısı gider alır. 3 gün süresi var alınmazsa geri gönderilir. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Önceden denediniz mi hiç?
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #4 Chavos dedi: Trendyol vb. gibi sitelerden alacağım eşyanın en yakın kargo şubesine bırakılmasını istiyorum. Ades kısımına örnek: İstanbul XXXX şubesine bırakılacak. Not: Gelip alacağım dersek olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt evinizi yazın. Dağıtıma çıkmadan önce en yakın şubeye gelecek zaten. Geldiğini gördüğünüz zaman da arayıp dağıtıma çıkarmayın ben gelip alacağım der gider 3 gün içinde alırsınız.
Chavos dedi: Trendyol vb. gibi sitelerden alacağım eşyanın en yakın kargo şubesine bırakılmasını istiyorum. Ades kısımına örnek: İstanbul XXXX şubesine bırakılacak. Not: Gelip alacağım dersek olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt evinizi yazın. Dağıtıma çıkmadan önce en yakın şubeye gelecek zaten. Geldiğini gördüğünüz zaman da arayıp dağıtıma çıkarmayın ben gelip alacağım der gider 3 gün içinde alırsınız.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.577 Çözümler 20 26 Aralık 2021 #5 Chavos dedi: Trendyol vb. gibi sitelerden alacağım eşyanın en yakın kargo şubesine bırakılmasını istiyorum. Ades kısımına örnek: İstanbul XXXX şubesine bırakılacak. Not: Gelip alacağım dersek olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kargo şubesinin ismini yazarsın ve kargo şubesine gelir. 3 Gün içinde teslim alabilirsin. Daha önce yapmıştım. Zaten SMS gelir. Oradan takip edersin.
Chavos dedi: Trendyol vb. gibi sitelerden alacağım eşyanın en yakın kargo şubesine bırakılmasını istiyorum. Ades kısımına örnek: İstanbul XXXX şubesine bırakılacak. Not: Gelip alacağım dersek olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kargo şubesinin ismini yazarsın ve kargo şubesine gelir. 3 Gün içinde teslim alabilirsin. Daha önce yapmıştım. Zaten SMS gelir. Oradan takip edersin.