B Bacaksiz AB Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Ben e-postamı kaybettim. Şifresini hatırlıyorum. e-postayı hatırlamıyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 8 Haziran 2022 #2 Telefon numarası eklediyseniz onunla bulabilirsiniz.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 8 Haziran 2022 #3 Telefon numarası üzerinden tek o hesabı açtıysanız telefon numarası ile girilebilir. Ancak aynı telefon numarası ile başka hesaplar açtıysanız iş biraz zor.
Telefon numarası üzerinden tek o hesabı açtıysanız telefon numarası ile girilebilir. Ancak aynı telefon numarası ile başka hesaplar açtıysanız iş biraz zor.
B Bacaksiz AB Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #4 ANKARALI BELA dedi: Telefon numarası eklediyseniz onunla bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır eklemedim sıkıntı o ve normalde hesap ana hesabım değil ama Valorant hesabım ona bağlı ve hesapta skin var 200 liralık.
ANKARALI BELA dedi: Telefon numarası eklediyseniz onunla bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır eklemedim sıkıntı o ve normalde hesap ana hesabım değil ama Valorant hesabım ona bağlı ve hesapta skin var 200 liralık.