YouTube AdSense bağlanmıyor

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Selamlar. YouTube partner programme (YouTube ortaklık programı) aktif etmek istiyorum. Ama bir türlü onay alamıyorum. W-8BEN ABD vergi formu doldurdum. Ona rağmen bir türlü onay almıyor. AdSense hesabını kapattım açtım. Herhangi bir ikinci AdSense hesabım da yok. Neden onay almıyorum? Onay almak için ne lazım?

1756655503445.png

Selamlar. YouTube partner programme (YouTube ortaklık programı) aktif etmek istiyorum. Ama bir türlü onay alamıyorum. W8ben ABD vergi formu doldurdum. Ona rağmen bir türlü onay almıyor. AdSense hesabını kapattım açtım. Herhangi bir ikinci AdSense hesabım da yok. Neden onay almıyorum? Onay almak için ne lazım?

Eki Görüntüle 2566454

Artık yeni gelen yönetmelik ile yapay zeka videoları veya diğer türlü basit tarz videolarda para kazanma artık açılamıyor. Eğer o tarz içerikler üretiyorsanız içerik nedeniyle açamazsınız.

Artık yeni gelen yönetmelik ile yapay zeka videoları veya diğer türlü basit tarz videolarda para kazanma artık açılamıyor. Eğer o tarz içerikler üretiyorsanız içerik nedeniyle açamazsınız.
Kanalımda daha çok speed up şarkı yayınlıyorum. Ama bu özelliği Shorts ile almayı başardım. Kanaldaki diğer içerikler para kazanmayı mı etkiliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı