furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.471 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Nasıl düzeltebilirim?
Fihin Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 102 22 Kasım 2024 #2 Hesapta etkinliğiniz olmazsa , çift aşamalı doğrulamayı açmazsanız oluyor veya sadece bekle bi süre düzeliyor zaten.
Hesapta etkinliğiniz olmazsa , çift aşamalı doğrulamayı açmazsanız oluyor veya sadece bekle bi süre düzeliyor zaten.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.471 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Fihin dedi: Hesapta etkinliğiniz olmazsa , çift aşamalı doğrulamayı açmazsanız oluyor veya sadece bekle bi süre düzeliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Etkinlik yoktu yıllardır. 3 haftadır bekliyorum.
Fihin dedi: Hesapta etkinliğiniz olmazsa , çift aşamalı doğrulamayı açmazsanız oluyor veya sadece bekle bi süre düzeliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Etkinlik yoktu yıllardır. 3 haftadır bekliyorum.
Fihin Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 102 26 Kasım 2024 #4 Düzeldi mi? Daha da bekleyebilirsin haberin olsun.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.471 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 Fihin dedi: Düzeldi mi? Daha da bekleyebilirsin haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hala aynı ama daha şartları yerine getirmedim. Bekleyeceğiz.
Fihin dedi: Düzeldi mi? Daha da bekleyebilirsin haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hala aynı ama daha şartları yerine getirmedim. Bekleyeceğiz.