Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 14 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, dün sitemde adsens başvurusunu iptal ettim. Fakat bugün yine açtım ve böyle gözüküyor (iptal ettiğimde de böyle gözüküyordu) normal mi adsense de laxerian. Blogspot. Cok olarak gözüküyor yani, doğru bu bir hata mı bug mı nedir?
Arkadaşlar, dün sitemde adsens başvurusunu iptal ettim. Fakat bugün yine açtım ve böyle gözüküyor (iptal ettiğimde de böyle gözüküyordu) normal mi adsense de laxerian. Blogspot. Cok olarak gözüküyor yani, doğru bu bir hata mı bug mı nedir?
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 14 Aralık 2020 #2 Bu blogger'ın bir hatası. Ve düzelmek bilmiyor. Bunun haricinde onaylanmaması alan adından olabilir.
Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 14 Aralık 2020 #3 Fermion dedi: Bu Blogger'ın bir hatası. Ve düzelmek bilmiyor. Bunun haricinde onaylanmaması alan adından olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim bu hata kalırsa.
Fermion dedi: Bu Blogger'ın bir hatası. Ve düzelmek bilmiyor. Bunun haricinde onaylanmaması alan adından olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim bu hata kalırsa.