Hocam isterseniz eğer ki kanalınızı buraya bırakırmısınız bi bakmak isterim.Google'da işler çok hızlı yürümez hocam. Benim AdSense postam 2-3 ayda gelmişti evime mesela. Bekleyin elbet sonuç çıkacaktır.
Küçükken ilgilendiğim bir web sitesi ile açtım AdSense'i. Şu an site öldü diyebilirim ama bana avantaj oldu. YT yapacak olursam hiç AdSense işleriyle uğraşmadan direkt onaylı AdSense hesabıma bağlayacağım.Hocam isterseniz eğer ki kanalınızı buraya bırakırmısınız bi bakmak isterim.
anladım hocam iyi olmuş sizin için ben de geç giriştim bu işe ama bakalım teşekkürlerKüçükken ilgilendiğim bir web sitesi ile açtım AdSense'i. Şu an site öldü diyebilirim ama bana avantaj oldu. YT yapacak olursam hiç AdSense işleriyle uğraşmadan direkt onaylı AdSense hesabıma bağlayacağım.
YT için ayrı bir onaylama süreci mevcut, aynı zamanda YT yapacak olursanız para kazanmanın açılması için ön limitler var(10mn shorts izlenme veya 4000 saat ,1000 abone). Halihazırda deaktif ve düşük trafikli bir web sitesi için adsense başvurusu yaptıysanız onay almayacaktır. Bu yüzden en mantıklı seçenek bir Youtube kanalı açıp gerekli şartlar sağlandığında adsense başvurusunu direkt bu kanal üzerinden yapmak olacaktır.Küçükken ilgilendiğim bir web sitesi ile açtım AdSense'i. Şu an site öldü diyebilirim ama bana avantaj oldu. YT yapacak olursam hiç AdSense işleriyle uğraşmadan direkt onaylı AdSense hesabıma bağlayacağım.
Hocam sanırım tam anlamadınız, ben zaten yıllar önce hesabımı onaylattım site trafiğim de gayet iyiydi 2-3 kere para bile çektim ama site şu an için ölü yani bıraktım ilgilenmeyi 3 yıl önce. Demek istediğim zaten YT'de şartları sağladığımda halihazırdaki AdSense hesabıma bağlamış olacağım ve banka hesabı, kimlik, adres doğrulama postası vs. uğraşmayacağım.YT için ayrı bir onaylama süreci mevcut, aynı zamanda YT yapacak olursanız para kazanmanın açılması için ön limitler var(10mn shorts izlenme veya 4000 saat ,1000 abone). Halihazırda deaktif ve düşük trafikli bir web sitesi için adsense başvurusu yaptıysanız onay almayacaktır. Bu yüzden en mantıklı seçenek bir Youtube kanalı açıp gerekli şartlar sağlandığında adsense başvurusunu direkt bu kanal üzerinden yapmak olacaktır.
Anladım hocam,kusura bakmayın konu sahibiyle sizin mesajınızı karıştırdım. Halihazırda başvurusuna yanıt bekleyen kişinin siz olduğunu zannetmiştim. Saygılar.Hocam sanırım tam anlamadınız, ben zaten yıllar önce hesabımı onaylattım site trafiğim de gayet iyiydi 2-3 kere para bile çektim ama site şu an için ölü yani bıraktım ilgilenmeyi 3 yıl önce. Demek istediğim zaten YT'de şartları sağladığımda halihazırdaki AdSense hesabıma bağlamış olacağım ve banka hesabı, kimlik, adres doğrulama postası vs. uğraşmayacağım.
YT için ayrı bir onaylama süreci mevcut, aynı zamanda YT yapacak olursanız para kazanmanın açılması için ön limitler var(10mn Shorts izlenme veya 4000 saat, 1000 abone). Halihazırda deaktif ve düşük trafikli bir web sitesi için AdSense başvurusu yaptıysanız onay almayacaktır. Bu yüzden en mantıklı seçenek bir YouTube kanalı açıp gerekli şartlar sağlandığında AdSense başvurusunu direkt bu kanal üzerinden yapmak olacaktır.
Bir hafta içinde onaylanır o durumda.YouTube için açtım halihazırda 4 bin abonem ve 40 milyon Shorts görüntülenmem var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.