Adsense hesabını sitede aktifleştirmek

hisar

Hectopat
Yer
Youtube
Daha fazla  
Meslek
Youtuber
Merhaba arkadaşlar ben youtube kanalım için kullandığım bir adsense hesabım var. Ben bu adsense hesabını yeni açmış olduğum sitede ve blogger'im de kullanmak istiyorum. Ama bir türlü beceremedim. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

Bu arada youtube videolarımda reklamlar görünüyor ama bloggerde görünmemekte. Ben kendi sitemde de kullanmaya çalıştığım zaman yine başarısız oluyorum ve reklamlar görünmüyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ben youtube kanalım için kullandığım bir adsense hesabım var. Ben bu adsense hesabını yeni açmış olduğum sitede ve blogger'im de kullanmak istiyorum. Ama bir türlü beceremedim. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

Bu arada youtube videolarımda reklamlar görünüyor ama bloggerde görünmemekte. Ben kendi sitemde de kullanmaya çalıştığım zaman yine başarısız oluyorum ve reklamlar görünmüyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mail adresinin yaşı +18 ise ve sitem 6 aydır açık ise olur zaten

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı