Adsense ile YouTube para kazanma

• Konuyu başlatan loman3435
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.385
L

loman3435

Ziyaretçi
Merhaba, ben bişi sorucaktım. Youtube'den para kazanma şeysine merak saldımda az kazanıldığını biliyorum ama bi deniyim dedim. Kanalımı felan oluşturdum, ayarlardan para kazanma şeyi felan aktif durumda. ADsense'den onay geldi. Şimdi annemin üstüne yaptım onları. Banka hesabına felan girdikten sonra benim para yatırmam gerekiyor mu? Yoksa video ne kadar izlenirse banka hesabına para mı yatıcak sadece ?

Senin para yatırmana gerek yok.

10 tl olunca adresine pin kodu gelecek. O pin kodunu adsense hesabına gireceksin. Adres doğrulması için...

Hesap 200 tl olunca da banka hesabına para yatması için talepte bulunacaksın.

Nasıl, yani anlamadım.Msne posta geldi onay felan diye para kazanma şeysi etkinleşti ama şimdi doğrulama kodu lazım felan diyor banka hesabınıza yatıralan parayı buraya giriniz diyor bu hesabın kullanılması için doğrulanması gerekir yazıyor
  • Google'ın hesabınıza küçük bir ödeme yapıp yapmadığını kontrol edin. (24.Eki.2013 tarihinden sonraki 10 gün içinde görünür)
  • Tutarı aşağıya girin böyle yazıyor nasıl anlıcam yatırıp yatırmadığını ?

Tıklanan reklamlara göre para kazanıyorsun. İzlenme, Beğeni, veya Abone sayısına göre değil.

Tabi reklamlarının da tıklanması için öncelikle kendine bir kitle toplaman gerekir, güzel videolar yaparsan kitle toplarsın. Yani bu günden şıp diye başlayamazsın para kazanmaya, en az 1-2 sene boyunca videolar çekersen anca geniş kitle toplarsın.

Nasıl, yani anlamadım.Msne posta geldi onay felan diye para kazanma şeysi etkinleşti ama şimdi doğrulama kodu lazım felan diyor banka hesabınıza yatıralan parayı buraya giriniz diyor bu hesabın kullanılması için doğrulanması gerekir yazıyor
  • Google'ın hesabınıza küçük bir ödeme yapıp yapmadığını kontrol edin. (24.Eki.2013 tarihinden sonraki 10 gün içinde görünür)
  • Tutarı aşağıya girin böyle yazıyor nasıl anlıcam yatırıp yatırmadığını ?

Google Adsense başvurusunda ben böyle birşeyla karşılaşmadım. Youtube Adsense de belki farklıdır. Bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı