A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Mayıs 2014 #1 Merhabalar. Adsense'e kayıt olamıyorum. Her başvurduğumda reddediliyor. Bir siteye sahip olmak mı gerekiyor? Araştırdım blog vs. cevaplar aldım ancak bunlarla da bir sonuca ulaşabilmiş değilim. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
Merhabalar. Adsense'e kayıt olamıyorum. Her başvurduğumda reddediliyor. Bir siteye sahip olmak mı gerekiyor? Araştırdım blog vs. cevaplar aldım ancak bunlarla da bir sonuca ulaşabilmiş değilim. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 10 Mayıs 2014 #2 Bir internet siteniz yoksa neden Adsense'ye kaydolmak istiyorsunuz ki ?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Mayıs 2014 #3 Videolardan üç beş kuruş kazanmak için. Bunu birçok kişi yapıyor değil mi?