AdSense vergi ödemesi

Mehmet Akif12

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
13 yaşındayım kendim kodladiğim siteden AdSense üzerinden para kazanmaya başladım ufak ufak bunun vergi cezası falan varmış galiba. Bunun vergisi nasıl ödenir?

Benim bildiğim Google sana ödeme yaparken faturada gösterir yüzde bilmem kaçı vergiye gitti diye. Bu durumda bir şey yapman gerekmiyor.

Onun dışında, normalde kuruşu da vergi ödemen lazım, ancak psikolojik bir sınır var ve o sınırın altında denetim yokumsu.

13 yaşındayım kendim kodladiğim siteden AdSense üzerinden para kazanmaya başladım ufak ufak bunun vergi cezası falan varmış galiba. Bunun vergisi nasıl ödenir?

Hocam merakımdan soruyorum konular arası gezerken konu ilgimi çekti. 13 yaşında kendiniz kodladıysanız ve AdSense'den ödeme aldıysanız gerçekten çok güzel. Nasıl bir site yaptınız içeriği nedir merak ettim rica etsem sitenizi paylaşma şansınız var mıdır?

Bende merak ettim. Kendiniz mi kodladınız yoksa (WordPress gibi) hazır hizmetlerlemi yaptınız?

Hocam yeni site paylaştım
Bende merak ettim. Kendiniz mi kodladınız yoksa (WordPress gibi) hazır hizmetlerlemi yaptınız?
Kendim kodladim
Site :Wtag

AA ben sana hatta arka plan için yardım etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…