Adsense yasal program indirme sitesini kabul eder mi?

Eray Efe

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Daha önce bazı WordPress sitelerinde yazarlığım olmuştu. Bunların içeriğinde crack vs. gibi dosyalar olduğu için adsense kabul etmiyordu. Şimdi kendim bir site açmayı ve bu sitede ilgili program hakkında uygun bir makale yazdıktan sonra orijinal linklerini yani yayıncı ne sunmuşsa o linki, ya da yayıncının download sayfasının linkini vererek paylaşımlarda bulunmayı düşününüyorum. Adsense bunu kabul eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
yayıncı ne sunmuşsa o linki, ya da yayıncının download sayfasının linkini vererek paylaşımlarda bulunmayı düşününüyorum
Bu bölüm önemli. Bu şekilde olduktan sonra bir problem olacağını zannetmiyorum. Şu anki politika ne bilmiyorum ama 10 sene önce durum aynen anlattığınız gibiydi.

SEO skoru önemli olduğu için yazacağınız konular ile alakalı bir isim kullanmanız hoş olur.

Adsense politikaları gereği ve bahsettiğim gibi orijinal sürümler paylaşmam gerekiyor. "Orjinalindir" gibi bir alan adı düşünmüştüm doğrusu "orijinal" ama "orjinal" daha çok kafama yattı açıkcası fikrinizi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…