L loman3435 Ziyaretçi 26 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar, adsense hesabımı ilişkilendirdim para kazanma, aktif durumda fakat tıklandığında gelen para gözükmüyor ve onay işi nedir onu anlamadım lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi napmam lazım ?
Arkadaşlar, adsense hesabımı ilişkilendirdim para kazanma, aktif durumda fakat tıklandığında gelen para gözükmüyor ve onay işi nedir onu anlamadım lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi napmam lazım ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Ekim 2013 #2 "Banka hesabınızı doğrulayın" seçeneğine tıklayarak gerekli bilgiyi zaten görebilirsin.
L loman3435 Ziyaretçi 28 Ekim 2013 #3 Doğrulayın dediğinde banka hesabınıza Google küçük bir miktar yatırmış mı bakın diyor sonrada o miktarı girin diyor.
Doğrulayın dediğinde banka hesabınıza Google küçük bir miktar yatırmış mı bakın diyor sonrada o miktarı girin diyor.
cracker Hectopat Katılım 22 Ağustos 2012 Mesajlar 39 29 Ekim 2013 #4 Adsense'i biraz detaylı açıklayabilir misiniz, nedir ne değildir? Acemi bir bilgisayar kullanıcısı olarak biz de deneyebilir miyiz?
Adsense'i biraz detaylı açıklayabilir misiniz, nedir ne değildir? Acemi bir bilgisayar kullanıcısı olarak biz de deneyebilir miyiz?